Superficies de respuesta de transferencia de masa durante la deshidratación osmótica del melón (Cucumis melo, variedad Edisto)



Document title: Superficies de respuesta de transferencia de masa durante la deshidratación osmótica del melón (Cucumis melo, variedad Edisto)
Journal: Revista de la Facultad de Farmacia de la Universidad de Los Andes
Database: PERIÓDICA
System number: 000214666
ISSN: 0543-517X
Authors: 1
Institutions: 1Universidad de Oriente, Escuela de Ciencias Aplicadas del Mar, Isla de Margarita, Nueva Esparta. Venezuela
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 45
Number: 1
Pages: 54-60
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Deshidratación osmótica,
Melón,
Cucumis melo
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Osmotic dehydration,
Muskmelon,
Cucumis melo
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).