Estudio preliminar de los niveles de ácidos grasos de la harina de lombriz (Eisenia foetida) mediante cromatografía de gases acoplada a espectometría de masas



Document title: Estudio preliminar de los niveles de ácidos grasos de la harina de lombriz (Eisenia foetida) mediante cromatografía de gases acoplada a espectometría de masas
Journal: Revista de la Facultad de Farmacia de la Universidad de Los Andes
Database: PERIÓDICA
System number: 000223921
ISSN: 0543-517X
Authors: 1
2
3
Institutions: 1Universidad de Los Andes, Departamento de Ciencia de los Alimentos, Mérida. Venezuela
2Universidad de Los Andes, Instituto de Investigaciones, Mérida. Venezuela
3Universidad de Los Andes, Facultad de Ingeniería, Mérida. Venezuela
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 45
Number: 2
Pages: 39-44
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Lombriz de tierra,
Eisenia foetida,
Acidos grasos
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Worms,
Eisenia foetida,
Fatty acids
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).