Determinación del efecto inhibitorio de los polifenoles presentes en la fresa (Fregaria vesca L.) sobre la enzima alfa amilasa



Document title: Determinación del efecto inhibitorio de los polifenoles presentes en la fresa (Fregaria vesca L.) sobre la enzima alfa amilasa
Journal: Revista de la Facultad de Farmacia de la Universidad de Los Andes
Database: PERIÓDICA
System number: 000195682
ISSN: 0543-517X
Authors: 1




Institutions: 1Universidad de Los Andes, Facultad de Farmacia, Mérida. Venezuela
Year:
Number: 43
Pages: 47-49
Country: Venezuela
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Enzimas,
Alfa amilasa,
Polifenoles,
Fresa,
Fragaria vesca,
Rosaceae,
Diabetes,
Obesidad
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Enzymes,
Polyphenols,
Strawberry,
Fragaria vesca,
Rosaceae,
Diabetes,
Obesity,
Alpha-amylase
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).