Establecimiento de un método para la determinación de la actividad enzimática de l-fenilalanina amonio liasa (PAL) en cafeto



Document title: Establecimiento de un método para la determinación de la actividad enzimática de l-fenilalanina amonio liasa (PAL) en cafeto
Journal: Revista de la Academia Colombiana de Ciencias Exactas, Físicas y Naturales
Database: PERIÓDICA
System number: 000012081
ISSN: 0370-3908
Authors: 1

Institutions: 1Federación Nacional de Cafeteros de Colombia, Laboratorio de Investigaciones sobre la Química del Café y los Productos Naturales, Bogotá. Colombia
Year:
Season: Abr
Volumen: 19
Number: 72
Pages: 137-140
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Química,
Biología
Keyword: Frutales,
Bioquímica,
Angiospermas,
CLAP,
Cafeto,
Acido cinámico,
Fenilalanina-amonio liasa
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Biology,
Fruit trees,
Biochemistry,
Angiosperms,
HPLC,
Coffee tree,
Cinnamic acid,
Phenylalanine ammonia lyase
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).