Procesamiento y comercializacion de la anchoita (engraulis anchoita) del mar argentino



Document title: Procesamiento y comercializacion de la anchoita (engraulis anchoita) del mar argentino
Journal: Revista de investigación y desarrollo pesquero
Database: PERIÓDICA
System number: 000092226
ISSN: 0325-6375
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de Investigación y Desarrollo Pesquero, Mar del Plata, Buenos Aires. Argentina
Year:
Season: Dic
Number: 5
Pages: 224-246
Country: Argentina
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, aplicado
Disciplines: Química,
Medicina veterinaria y zootecnia,
Biología
Keyword: Química de alimentos,
Pesca,
Biología acuática,
Peces,
Argentina,
Procesamiento,
Comercialización,
Engraulis anchoita,
Engraulidae
Keyword: Chemistry,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Biology,
Food chemistry,
Fisheries,
Aquatic biology,
Fish,
Argentina,
Processing,
Marketing,
Engraulis anchoita,
Engraulidae
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).