Utilización de subproductos agropecuarios en la elaboración de un alimento balanceado, evaluado en un policultivo piscícola



Document title: Utilización de subproductos agropecuarios en la elaboración de un alimento balanceado, evaluado en un policultivo piscícola
Journal: Revista de investigación científica - Area de Ciencias del Mar. Universidad Autónoma de Baja California Sur
Database: PERIÓDICA
System number: 000021876
ISSN: 0188-9591
Authors: 1

Institutions: 1Universidad de Guadalajara, Facultad de Medicina, Guadalajara, Jalisco. México
2Universidad de Guadalajara, Instituto de Limnología, Guadalajara, Jalisco. México
Year:
Volumen: 1
Number: 1
Pages: 54-59
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico, descriptivo
Disciplines: Biología,
Medicina veterinaria y zootecnia,
Química
Keyword: Biología acuática,
Peces,
Pesca,
Química de alimentos,
Policultivo,
Alimentación
Keyword: Biology,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Chemistry,
Aquatic biology,
Fish,
Fisheries,
Food chemistry,
Feeding,
Polyculture
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).