Estudio de factibilidad para la producción de alimentos balanceados en los centros de investigación y capacitación de la Universidad de La Salle



Document title: Estudio de factibilidad para la producción de alimentos balanceados en los centros de investigación y capacitación de la Universidad de La Salle
Journal: Revista de investigación (Bogotá)
Database: PERIÓDICA
System number: 000259976
ISSN: 1657-6772
Authors: 1

Institutions: 1Universidad de La Salle, Facultad de Zootecnia, Bogotá. Colombia
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 6
Number: 1
Pages: 83-91
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, analítico
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia,
Educación
Keyword: Nutrición animal,
Zootecnia,
Educación superior,
Alimentos balanceados,
Forraje,
Universidades,
Producción
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Education,
Animal husbandry,
Animal nutrition,
Higher education,
Balanced food,
Feedstuff,
Universities,
Production
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).