Cambios y tendencias de la producción de maíz y carne de bovino en la región sur del estado de Nayarit



Document title: Cambios y tendencias de la producción de maíz y carne de bovino en la región sur del estado de Nayarit
Journal: Revista de geografía agrícola
Database: PERIÓDICA
System number: 000183946
ISSN: 0186-4394
Authors: 1
2
Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Centro Regional Universitario de Occidente, Chapingo, Estado de México. México
2Universidad Autónoma Chapingo, Maestría en Desarrollo Rural Regional, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Season: Jul-Dic
Number: 29
Pages: 73-81
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Agrociencias,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Fitotecnia,
Bovinos,
Zootecnia,
Maíz,
Nayarit,
Producción,
México
Keyword: Agricultural sciences,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Crop husbandry,
Animal husbandry,
Bovines,
Corn,
Nayarit,
Production,
Mexico
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).