Influencia do teor de acido palmitico livre na estabilidade do azeite de dende



Document title: Influencia do teor de acido palmitico livre na estabilidade do azeite de dende
Journal: Revista de farmacia e bioquimica da Universidade de Sao Paulo
Database: PERIÓDICA
System number: 000002288
ISSN: 0370-4726
Authors: 1
Institutions: 1Universidade de Sao Paulo, Fac Ciencias Farmaceuticas; Dep Tecnologia Bioquimico-farmaceutica, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Ene-Jun
Volumen: 29
Number: 1
Pages: 35-39
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Química orgánica,
Oxidación,
Aceite de palma,
Hidroperóxidos,
Acido palmítico
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Organic chemistry,
Palm oil,
Oxidation,
Palmitic acid,
Hydroperoxides
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).