Fosfato na fermentacao continua de levedura de panificacao i - efeito do fosfato na vazao especifica de alimentacao em multiplicacao de saccharomyces cerevisiae



Document title: Fosfato na fermentacao continua de levedura de panificacao i - efeito do fosfato na vazao especifica de alimentacao em multiplicacao de saccharomyces cerevisiae
Journal: Revista de farmacia e bioquimica da Universidade de Sao Paulo
Database: PERIÓDICA
System number: 000068670
ISSN: 0370-4726
Authors: 1

Institutions: 1Universidade de Sao Paulo, Fac Ciencias Farmaceuticas, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 20
Number: 2
Pages: 184-190
Country: Brasil
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Biología,
Química
Keyword: Fisiología vegetal,
Hongos,
Reproducción y desarrollo,
Fermentaciones,
Saccharomyces cerevisiae,
Fosfatos,
Reproducción,
Influencia,
Levaduras,
Fermentación
Keyword: Biology,
Chemistry,
Fungi,
Plant physiology,
Reproduction and development,
Fermentation,
Saccharomyces cerevisiae,
Phosphates,
Reproduction,
Influence,
Yeasts
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).