Estudo nutricional de dietas regionais brasileiras: 1- arroz e feijao-influencia das proporcoes da mistura, da suplementacao com minerais e vitaminas e da restricao no consumo sobre a utilizacao biologica



Document title: Estudo nutricional de dietas regionais brasileiras: 1- arroz e feijao-influencia das proporcoes da mistura, da suplementacao com minerais e vitaminas e da restricao no consumo sobre a utilizacao biologica
Journal: Revista de farmacia e bioquimica da Universidade de Sao Paulo
Database: PERIÓDICA
System number: 000072348
ISSN: 0370-4726
Authors: 1

Institutions: 1Universidade de Sao Paulo, Fac Ciencias Farmaceuticas, Dep Alim Nutr, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Ene-Dic
Volumen: 16
Number: 1-2
Pages: 155-166
Country: Brasil
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Química de alimentos,
Arroz,
Brasil,
Dietas,
Frijol,
Nutrición,
Suplementación
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Metabolism and nutrition,
Food chemistry,
Bean,
Brazil,
Diets,
Nutrition,
Rice,
Supplementation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).