Seleccion de un metodo adecuado para evaluar la pureza de naringina cruda



Document title: Seleccion de un metodo adecuado para evaluar la pureza de naringina cruda
Journal: Revista de ciencias químicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000069488
ISSN: 0252-0525
Authors: 1
Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Frutas Vegetales, La Habana. Cuba
Year:
Season: Oct
Volumen: 15
Number: 2
Pages: 355-359
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Fitoquímica,
Química analítica,
Química industrial,
Química inorgánica,
Angiospermas,
Naringina,
Pureza,
UV,
Cromatografía,
Colorímetros,
Toronja,
Rutaceae
Keyword: Chemistry,
Biology,
Analytical chemistry,
Industrial chemistry,
Inorganic chemistry,
Phytochemistry,
Angiosperms,
Naringin,
Purity,
UV,
Chromatography,
Colorimeter,
Grapefruit,
Rutaceae
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).