Evaluacion objetiva del grado de concentracion de aceites esenciales de citricos producidos en cuba



Document title: Evaluacion objetiva del grado de concentracion de aceites esenciales de citricos producidos en cuba
Journal: Revista de ciencias químicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000126255
ISSN: 0252-0525
Authors: 1
Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Frutas Vegetales, La Habana. Cuba
Year:
Season: Abr
Volumen: 15
Number: 1
Pages: 17-24
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química analítica,
Química de alimentos,
Cuba,
Aceites esenciales,
Cítricos,
Concentración,
Propiedades físicas,
Propiedades químicas
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Biochemistry,
Food chemistry,
Cuba,
Oils-essential,
Citrus fruits,
Concentration,
Physical properties,
Chemical properties
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).