Estudio del pardeamiento y la alteracion del sabor durante el almacenaje del jugo concentrado de naranja dulce



Document title: Estudio del pardeamiento y la alteracion del sabor durante el almacenaje del jugo concentrado de naranja dulce
Journal: Revista de ciencias químicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000031777
ISSN: 0252-0525
Authors: 1
Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Frutas Vegetales, La Habana. Cuba
Year:
Season: Oct
Volumen: 12
Number: 2
Pages: 143-149
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química
Keyword: Fisicoquímica y química teórica,
Química analítica,
Química de alimentos,
Almacenamiento,
Degradación,
Jugos,
Naranja,
Análisis organoléptico,
Pardeamiento,
Sabor-cambios
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Physical and theoretical chemistry,
Browning,
Degradation reactions,
Flavor changes,
Juices,
Orange,
Organoleptic analysis,
Storage
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).