Estudio de los cambios en los componentes volatiles del aroma de naranja durante el secado del jugo en lecho de espuma



Document title: Estudio de los cambios en los componentes volatiles del aroma de naranja durante el secado del jugo en lecho de espuma
Journal: Revista de ciencias químicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000049280
ISSN: 0252-0525
Authors: 1
Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Frutas Vegetales, La Habana. Cuba
Year:
Season: Abr
Volumen: 12
Number: 1
Pages: 15-21
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Química analítica,
Naranja-jugo,
Secado-lecho espuma,
Volatiles
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Biochemistry,
Drying-foam mat,
Orange juice,
Volatile components
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).