Incremento de la digestibilidad de levaduras por aumento en la permeablidad de la pared celular



Document title: Incremento de la digestibilidad de levaduras por aumento en la permeablidad de la pared celular
Journal: Revista de ciencias biológicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000062046
ISSN: 0258-6002
Authors: 1

Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dir Biomedicina, Lab Bioquimica Nutricion, La Habana. Cuba
Year:
Season: Abr
Volumen: 15
Number: 1
Pages: 117-122
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Biología,
Química,
Medicina
Keyword: Biología celular,
Hongos,
Bioquímica,
Microbiología,
Cuba,
Candida,
Levaduras,
Permeabilidad,
Digestibilidad,
Pared celular
Keyword: Biology,
Chemistry,
Medicine,
Cell biology,
Fungi,
Biochemistry,
Microbiology,
Cuba,
Candida,
Yeasts,
Permeability,
Digestibility,
Cell wall
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).