Efeitos de compostos organicos, obtidos de bagaco de cana fermentado com dois biofertilizantes, na cultura da alface (Lactuca sativa L.)



Document title: Efeitos de compostos organicos, obtidos de bagaco de cana fermentado com dois biofertilizantes, na cultura da alface (Lactuca sativa L.)
Journal: Revista de agricultura (Piracicaba)
Database: PERIÓDICA
System number: 000095276
ISSN: 0034-7655
Authors: 1

Institutions: 1Universidade Estadual Paulista "Julio de Mesquita Filho", Faculdade de Ciencias Agrarias e Veterinarias, Botucatu, Sao Paulo. Brasil
2Fundacao Shunji Nishimura de Tecnologia, Botucatu, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Dic
Volumen: 64
Number: 3
Pages: 255-262
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Fertilización,
Bioquímica,
Fertilizantes,
Materia orgánica,
Caña de azúcar,
Bagazo,
Lechuga
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Fertilization,
Biochemistry,
Lactuca sativa,
Fertilizers,
Organic matter,
Sugar cane,
Bagasse,
Lettuce
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).