Aspectos da fermentacao da fecula de mandioca. I-caracteristicas do polvilho azedo comercial



Document title: Aspectos da fermentacao da fecula de mandioca. I-caracteristicas do polvilho azedo comercial
Journal: Revista de agricultura (Piracicaba)
Database: PERIÓDICA
System number: 000031385
ISSN: 0034-7655
Authors: 1

Institutions: 1Universidade Estadual Paulista "Julio de Mesquita Filho", Facultad de Ciencias Agronómicas y Veterinaria, Botucatu, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Dic
Volumen: 56
Number: 4
Pages: 219-230
Country: Brasil
Document type: Artículo
Approach: Analítico, aplicado
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Fitotecnia,
Bioquímica,
Química analítica,
Química de alimentos,
Almidón,
Fermentación,
Manihot esculenta,
Composición química,
Yuca
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Crop husbandry,
Analytical chemistry,
Biochemistry,
Fermentation,
Food chemistry,
Cassava,
Chemical composition,
Manihot esculenta,
Starch
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).