Efeito da epoca de corte e do proceso de fenacao sobre a composicao quimica do feno de capim - gordura (melinis minutiflora pal de beauv)



Document title: Efeito da epoca de corte e do proceso de fenacao sobre a composicao quimica do feno de capim - gordura (melinis minutiflora pal de beauv)
Journal: Revista da Sociedade Brasileira de Zootecnia
Database: PERIÓDICA
System number: 000112949
ISSN: 0100-4859
Authors: 1



Institutions: 1Universidade Federal de Vicosa, Dep Zootecnia, Vicosa, Minas Gerais. Brasil
Year:
Season: Mar-Abr
Volumen: 20
Number: 2
Pages: 166-171
Country: Brasil
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Agrociencias,
Biología,
Química
Keyword: Fitotecnia,
Gramíneas,
Fisiología vegetal,
Bioquímica,
Química analítica,
Melinis minutiflora,
Pastos,
Heno,
Epoca de corte,
Composición química
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Chemistry,
Crop husbandry,
Gramineae,
Plant physiology,
Analytical chemistry,
Biochemistry,
Melinis minutiflora,
Grasses,
Hay,
Cutting stage,
Chemical composition
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).