Niveles de dioxido de azufre presentes en el concentrado de naranja y alimentos derivados de este producidos en cuba



Document title: Niveles de dioxido de azufre presentes en el concentrado de naranja y alimentos derivados de este producidos en cuba
Journal: Revista cubana de higiene y epidemiología
Database: PERIÓDICA
System number: 000056664
ISSN: 0253-1751
Authors: 1
Institutions: 1Instituto Nacional de Higiene, Epidemiología y Microbiología, La Habana. Cuba
Year:
Season: Oct-Dic
Volumen: 21
Number: 4
Pages: 311-316
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, divulgación
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Salud pública,
Toxicología,
Química de alimentos,
Alimentos,
Dióxido de azufre,
Contaminación,
Cuba,
Intoxicación,
Naranja-concentrados
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Metabolism and nutrition,
Public health,
Toxicology,
Food chemistry,
Cuba,
Foods,
Intoxication,
Orange concentrates,
Pollution,
Sulfur dioxide
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).