Determinacion del contenido de dioxido de azufre en mariscos cubanos



Document title: Determinacion del contenido de dioxido de azufre en mariscos cubanos
Journal: Revista cubana de higiene y epidemiología
Database: PERIÓDICA
System number: 000034662
ISSN: 0253-1751
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Nacional de Higiene, Epidemiología y Microbiología, Dep Nutricion E Higiene Alimentos, La Habana. Cuba
Year:
Season: Ene-Mar
Volumen: 20
Number: 1
Pages: 141-149
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Medicina,
Química,
Biología
Keyword: Salud pública,
Química de alimentos,
Ecología,
Invertebrados,
Dióxido de azufre,
Camarón,
Cuba,
Langostas,
Mariscos
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Biology,
Public health,
Food chemistry,
Ecology,
Invertebrates,
Cuba,
Lobsters,
Shellfish,
Shrimp,
Sulfur dioxide
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).