Cambios en la manteca que contiene butil-hidroxi-anisol al freir varias veces en ella



Document title: Cambios en la manteca que contiene butil-hidroxi-anisol al freir varias veces en ella
Journal: Revista cubana de higiene y epidemiología
Database: PERIÓDICA
System number: 000075064
ISSN: 0253-1751
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Nacional de Higiene, Epidemiología y Microbiología, La Habana. Cuba
Year:
Season: Abr-Jun
Volumen: 18
Number: 2
Pages: 135-143
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Teórico, experimental
Disciplines: Medicina,
Química
Keyword: Metabolismo y nutrición,
Toxicología,
Química de alimentos,
Acidos grasos,
Frituras,
Alimentos fritos,
Manteca
Keyword: Medicine,
Chemistry,
Metabolism and nutrition,
Toxicology,
Food chemistry,
Fatty acids,
Frying,
Fried foods,
Lard
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).