Valor nutritivo del grano de sorgo de cuatro variedades cultivadas en Cuba. Composición de aminoácidos



Document title: Valor nutritivo del grano de sorgo de cuatro variedades cultivadas en Cuba. Composición de aminoácidos
Journal: Revista cubana de ciencia agrícola
Database: PERIÓDICA
System number: 000161946
ISSN: 0034-7485
Authors: 1



Institutions: 1Universidad Central "Marta Abreu" de Las Villas, Facultad de Ciencias Agropecuarias, Santa Clara, Villa Clara. Cuba
Year:
Volumen: 33
Number: 3
Pages: 313-318
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Agrociencias,
Matemáticas
Keyword: Química de alimentos,
Gramíneas,
Matemáticas aplicadas,
Sorgo,
Valor nutritivo,
Cuba,
Aminoácidos
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Mathematics,
Food chemistry,
Gramineae,
Applied mathematics,
Sorghum,
Nutritive value,
Cuba,
Amino acids
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).