Mejoramiento del valor nutritivo de frutos secos de guasima ( guazuma ulmifolia lam ) con urea e hidroxido de sodio



Document title: Mejoramiento del valor nutritivo de frutos secos de guasima ( guazuma ulmifolia lam ) con urea e hidroxido de sodio
Journal: Revista cubana de ciencia agrícola
Database: PERIÓDICA
System number: 000013213
ISSN: 0034-7485
Authors: 1


Institutions: 1Universidad de Colima, Facultad de Medicina Veterinaria y Zootecnia, Colima. México
Year:
Season: Jul
Volumen: 28
Number: 2
Pages: 211-214
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, experimental
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Nutrición animal,
Urea,
Hidróxido de sodio,
Guazuma ulmifolia,
Composición química
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Animal nutrition,
Urea,
Sodium hydroxide,
Guazuma ulmifolia,
Chemical composition
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).