Inclusión de niveles de harina de soya desgrasada y sin desgrasar en la fermentación de la caña de azúcar en estado sólido (Sacchasoya)



Document title: Inclusión de niveles de harina de soya desgrasada y sin desgrasar en la fermentación de la caña de azúcar en estado sólido (Sacchasoya)
Journal: Revista cubana de ciencia agrícola
Database: PERIÓDICA
System number: 000173870
ISSN: 0034-7485
Authors: 1
Institutions: 1Instituto de Ciencia Animal, San José de las Lajas, La Habana. Cuba
Year:
Season: Jun
Volumen: 34
Number: 2
Pages: 143-150
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Gramíneas,
Leguminosas,
Caña de azúcar,
Soya,
Fermentación
Keyword: Agricultural sciences,
Gramineae,
Legumes,
Sugar cane,
Soybean,
Fermentation
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).