Efectos de los niveles de nitrógeno ureico en la síntesis proteica durante la fermentación de mezclas de caña (Saccharum officinarum) y boniato (Ipomea batata Lam.)



Document title: Efectos de los niveles de nitrógeno ureico en la síntesis proteica durante la fermentación de mezclas de caña (Saccharum officinarum) y boniato (Ipomea batata Lam.)
Journal: Revista cubana de ciencia agrícola
Database: PERIÓDICA
System number: 000187584
ISSN: 0034-7485
Authors: 1


Institutions: 1Instituto de Ciencia Animal, San José de las Lajas, La Habana. Cuba
Year:
Season: Mar
Volumen: 35
Number: 1
Pages: 29-36
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Química,
Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Fermentaciones,
Nutrición animal,
Saccharum officinarum,
Ipomoea batatas,
Nitrógeno,
Proteínas,
Urea
Keyword: Chemistry,
Veterinary medicine and animal husbandry,
Fermentation,
Animal nutrition,
Saccharum officinarum,
Ipomoea batatas,
Nitrogen,
Proteins,
Urea
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).