Efecto del jaboncillo solo o con calcio en la digestibilidad y el balance nitrogenado de carneros que consumen heno y un suplemento a base de salvado y miel



Document title: Efecto del jaboncillo solo o con calcio en la digestibilidad y el balance nitrogenado de carneros que consumen heno y un suplemento a base de salvado y miel
Journal: Revista cubana de ciencia agrícola
Database: PERIÓDICA
System number: 000179360
ISSN: 0034-7485
Authors: 1
Institutions: 1Instituto de Ciencia Animal, San José de las Lajas, La Habana. Cuba
Year:
Season: Dic
Volumen: 33
Number: 4
Pages: 381-385
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Medicina veterinaria y zootecnia
Keyword: Nutrición animal,
Ovinos y caprinos,
Carneros,
Dietas,
Digestibilidad,
Suplementación,
Jaboncillo
Keyword: Veterinary medicine and animal husbandry,
Animal nutrition,
Sheep and goats,
Diets,
Rams,
Digestibility,
Feeding
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).