Composicion de especies de bacterias aisladas del proceso de obtencion de la saccharina . 1. Bacterias gram negativas



Document title: Composicion de especies de bacterias aisladas del proceso de obtencion de la saccharina . 1. Bacterias gram negativas
Journal: Revista cubana de ciencia agrícola
Database: PERIÓDICA
System number: 000014044
ISSN: 0034-7485
Authors: 1



Institutions: 1Centro Nacional de Sanidad Agropecuaria, San José de las Lajas, La Habana. Cuba
2Instituto Superior de Ciencias Agropecuarias, San José de las Lajas, La Habana. Cuba
Year:
Season: Mar
Volumen: 28
Number: 1
Pages: 69-74
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, experimental
Disciplines: Biología,
Agrociencias
Keyword: Bacterias,
Gramíneas,
Cepas,
Saccharina,
Caña de azúcar
Keyword: Biology,
Agricultural sciences,
Bacteria,
Gramineae,
Strains,
Sugar cane,
Saccharina
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).