El consumidor y la situación alimentaria en el tercer mundo



Document title: El consumidor y la situación alimentaria en el tercer mundo
Journal: Revista cubana de alimentación y nutrición
Database: PERIÓDICA
System number: 000340563
ISSN: 0864-2133
Authors: 1
1
Institutions: 1Instituto Cubano de Investigación y Orientación de la Demanda Interna, La Habana. Cuba
Year:
Season: Ene-Abr
Volumen: 4
Number: 1
Pages: 126-132
Country: Cuba
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Medicina
Keyword: Salud pública,
Consumo de alimentos,
Producción de alimentos,
Países subdesarrollados
Keyword: Medicine,
Public health,
Food consumption,
Food production,
Underdeveloped countries
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).