Tratamiento por fermentacion anaerobia de las vinazas producidas en la fabricacion de alcohol



Document title: Tratamiento por fermentacion anaerobia de las vinazas producidas en la fabricacion de alcohol
Journal: Revista colombiana de química
Database: PERIÓDICA
System number: 000000036
ISSN: 0120-2804
Authors: 1






Institutions: 1Universidad Nacional de Colombia, Dep Quimica, Bogotá. Colombia
Year:
Volumen: 21
Number: 1-2
Pages: 55-62
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Fermentaciones,
Química de alimentos,
Vinaza,
Alcohol,
Fermentación,
Filtros anaeróbicos
Keyword: Chemistry,
Fermentation,
Food chemistry,
Vinasse,
Alcohol,
Anaerobic filters
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).