Preparacion de una esencia de lulo ( solanum vestissimum d ) a partir de la contribucion de los componentes volatiles al aroma de la fruta



Document title: Preparacion de una esencia de lulo ( solanum vestissimum d ) a partir de la contribucion de los componentes volatiles al aroma de la fruta
Journal: Revista colombiana de química
Database: PERIÓDICA
System number: 000012875
ISSN: 0120-2804
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Nacional de Colombia, Fac Ciencias; Dep Quimica, Bogotá. Colombia
Year:
Volumen: 19
Number: 2
Pages: 47-54
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química
Keyword: Fitoquímica,
Química analítica,
Química de alimentos,
Lulo,
Aroma,
Solanum vestissimum,
Componentes volatiles
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Food chemistry,
Phytochemistry,
Lulo,
Aroma,
Volatile components,
Solanum vestissimum
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).