Efecto del choque térmico de arazá (Eugenia stipitata Mc Vaugh) sobre la tolerancia al frío



Document title: Efecto del choque térmico de arazá (Eugenia stipitata Mc Vaugh) sobre la tolerancia al frío
Journal: Revista colombiana de química
Database: PERIÓDICA
System number: 000239775
ISSN: 0120-2804
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional de Colombia, Facultad de Ciencias, Bogotá. Colombia
Year:
Volumen: 32
Number: 2
Pages: 93-102
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Eugenia stipitata,
Choque térmico,
Antioxidantes
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Eugenia stipitata,
Heat shock,
Antioxidant activity
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).