Efecto de la temperatura de industrialización de la nuez de marañón en la actividad antibacteriana en Streptococcus mutans del líquido de la cáscara (LCNM)



Document title: Efecto de la temperatura de industrialización de la nuez de marañón en la actividad antibacteriana en Streptococcus mutans del líquido de la cáscara (LCNM)
Journal: Revista colombiana de química
Database: PERIÓDICA
System number: 000239776
ISSN: 0120-2804
Authors: 1


2
Institutions: 1Universidad Nacional de Colombia, Facultad de Ciencias, Bogotá. Colombia
2Universidad Nacional de Colombia, Facultad de Odontología, Bogotá. Colombia
Year:
Volumen: 32
Number: 2
Pages: 103-112
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Química farmacéutica,
Nuez,
Streptococcus mutans,
Anacardium occidentale,
Actividad antibacteriana
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Medicinal chemistry,
Cashew,
Streptococcus mutans,
Anacardium occidentale,
Antibacterial activity
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).