Determinacion de las mejores condiciones para la extraccion de la lectina de raiz de haba ( vicia faba )



Document title: Determinacion de las mejores condiciones para la extraccion de la lectina de raiz de haba ( vicia faba )
Journal: Revista colombiana de química
Database: PERIÓDICA
System number: 000012873
ISSN: 0120-2804
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Nacional de Colombia, Facultad de Ciencias, Bogotá. Colombia
Year:
Volumen: 19
Number: 2
Pages: 15-26
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Descriptivo, experimental
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Bioquímica,
Química de alimentos,
Leguminosas,
Haba,
Lectinas,
Vicia faba,
Extracción
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Biochemistry,
Food chemistry,
Legumes,
Lectins,
Extraction,
Vicia faba,
Broad bean
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).