Capacidad antioxidante durante la maduración de arazá (Eugenia stipitata Mc Vaugh)



Document title: Capacidad antioxidante durante la maduración de arazá (Eugenia stipitata Mc Vaugh)
Journal: Revista colombiana de química
Database: PERIÓDICA
System number: 000257717
ISSN: 0120-2804
Authors: 1
2
3
Institutions: 1Universidad de la Amazonia, Programa de Ingeniería de Alimentos, Florencia, Caqueta. Colombia
2Universidad de la Amazonia, Facultad de Ciencias, Florencia, Caqueta. Colombia
3Universidad Nacional de Colombia, Facultad de Ciencias, Bogotá. Colombia
Year:
Volumen: 34
Number: 1
Pages: 57-65
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Bioquímica,
Fitoquímica,
Antioxidantes,
Maduración,
Eugenia stipitata
Keyword: Chemistry,
Biochemistry,
Phytochemistry,
Antioxidants,
Ripening,
Eugenia stipitata
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).