Producción de xilitol a partir de levaduras nativas colombianas



Document title: Producción de xilitol a partir de levaduras nativas colombianas
Journal: Revista colombiana de biotecnología
Database: PERIÓDICA
System number: 000235390
ISSN: 0123-3475
Authors: 1

Institutions: 1Universidad Nacional de Colombia, Area de Productos Naturales, Medellín, Antioquia. Colombia
Year:
Season: Dic
Volumen: 6
Number: 2
Pages: 31-36
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Fermentaciones,
Hongos,
Bioproducción,
Edulcorantes,
Xilitol,
Levaduras,
Candida kefyr,
Candida tropicalis,
Candida parapsilosis
Keyword: Chemistry,
Biology,
Fermentation,
Fungi,
Bioproduction,
Sweeteners,
Xylitol,
Yeasts,
Candida kefyr,
Candida tropicalis,
Candida parapsilosis
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).