Jugo de caña verde como sustrato en la producción fermentativa por lotes de ácido láctico



Document title: Jugo de caña verde como sustrato en la producción fermentativa por lotes de ácido láctico
Journal: Revista colombiana de biotecnología
Database: PERIÓDICA
System number: 000235391
ISSN: 0123-3475
Authors: 1
Institutions: 1Universidad del Valle, Facultad de Ingeniería, Cali, Valle del Cauca. Colombia
Year:
Season: Dic
Volumen: 6
Number: 2
Pages: 37-42
Country: Colombia
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Aplicado, descriptivo
Disciplines: Química,
Agrociencias
Keyword: Fermentaciones,
Gramíneas,
Bioproducción,
Acido láctico,
Jugo de caña,
Lactococcus lactis
Keyword: Chemistry,
Agricultural sciences,
Fermentation,
Gramineae,
Bioproduction,
Lactic acid,
Sugar cane juice,
Lactococcus lactis
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).