Analise quantitativa da tixotropia do suco de laranja concentrado congelado



Document title: Analise quantitativa da tixotropia do suco de laranja concentrado congelado
Journal: Revista ciencias exatas e naturais
Database: PERIÓDICA
System number: 000199250
ISSN: 1518-0352
Authors: 1
2
Institutions: 1Universidade Estadual do Centro-Oeste, Departamento de Engenharia de Alimentos, Guarapuava, Parana. Brasil
2Universidade Estadual de Campinas, Departamento de Engenharia de Alimentos, Campinas, Sao Paulo. Brasil
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 3
Number: 2
Pages: 195-200
Country: Brasil
Language: Portugués
Document type: Artículo
Approach: Analítico
Disciplines: Química,
Física y astronomía
Keyword: Química de alimentos,
Mecánica,
Ingeniería de alimentos,
Jugo de naranja,
Tixotropía,
Bajas temperaturas,
Reología
Keyword: Chemistry,
Physics and astronomy,
Food chemistry,
Food engineering,
Orange juice,
Thixotropy,
Low temperature,
Rheology
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).