Estudio de los cambios de ph producidos por suspension de muestras alimenticias en agua



Document title: Estudio de los cambios de ph producidos por suspension de muestras alimenticias en agua
Journal: Revista Chapingo
Database: PERIÓDICA
System number: 000071089
ISSN: 0186-3231
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Dep Irrigacion, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Season: May-Ago
Number: 11-12
Pages: 78-81
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química
Keyword: Química analítica,
Agua,
Alimentos,
Cereales,
pH,
Suspensión
Keyword: Chemistry,
Analytical chemistry,
Cereals,
Foods,
pH,
Suspension,
Water
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).