Elaboracion de harinas nixtamalizadas de sorgo, sorghum bicolor l. Moench, para tortillas. Caracteristicas quimicas y tecnologicas



Document title: Elaboracion de harinas nixtamalizadas de sorgo, sorghum bicolor l. Moench, para tortillas. Caracteristicas quimicas y tecnologicas
Journal: Revista Chapingo
Database: PERIÓDICA
System number: 000041227
ISSN: 0186-3231
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Season: Abr-Jun
Volumen: 8
Number: 40
Pages: 122-130
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Gramíneas,
Química de alimentos,
Cocimiento,
Harinas,
México,
Sorghum bicolor,
Sorgo,
Tortilla
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Gramineae,
Food chemistry,
Cooking,
Meals,
Mexico,
Sorghum,
Sorghum bicolor,
Tortilla
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).