Efecto del procesamiento industrial y almacenamiento de jitomate (Lycopersicum esculentum) sobre los residuos de paratión metílico



Document title: Efecto del procesamiento industrial y almacenamiento de jitomate (Lycopersicum esculentum) sobre los residuos de paratión metílico
Journal: Revista Chapingo
Database: PERIÓDICA
System number: 000072667
ISSN: 0186-3231
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Season: Nov-Dic
Number: 20
Pages: 17-23
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Hortalizas,
Química de alimentos,
Contaminación,
Almacenamiento,
Tomate,
Lycopersicon esculentum,
Paratión metílico,
Agroindustria
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Vegetables,
Food chemistry,
Lycopersicon esculentum,
Methyl parathion,
Agroindustry,
Storage,
Tomato
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).