Aplicacion de la metodologia de zonas agroecologicas (fao) para la evaluacion de la aptitud de produccion de maiz, frijol y trigo en la parte sur del estado de zacatecas



Document title: Aplicacion de la metodologia de zonas agroecologicas (fao) para la evaluacion de la aptitud de produccion de maiz, frijol y trigo en la parte sur del estado de zacatecas
Journal: Revista Chapingo
Database: PERIÓDICA
System number: 000041221
ISSN: 0186-3231
Authors: 1
Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Season: Abr-Jun
Volumen: 8
Number: 40
Pages: 77-82
Country: México
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Biología,
Geografía
Keyword: Fitotecnia,
Gramíneas,
Leguminosas,
Ecología,
Geografía económica y regional,
Agroecología,
Frijol,
Maíz,
México,
Regionalización,
Trigo,
Zacatecas
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Geography,
Crop husbandry,
Gramineae,
Legumes,
Ecology,
Economic and regional geography,
Agroecology,
Bean,
Corn,
Mexico,
Regionalization,
Wheat,
Zacatecas
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).