Calidad nixtamalera-tortillera de híbridos de cruza simple de maíz, por efecto de dosis de nitrógeno en fertirriego



Document title: Calidad nixtamalera-tortillera de híbridos de cruza simple de maíz, por efecto de dosis de nitrógeno en fertirriego
Journal: Revista Chapingo. Serie ingeniería agropecuaria
Database: PERIÓDICA
System number: 000251886
ISSN: 0186-3231
Authors: 1




Institutions: 1Colegio de Postgraduados, Montecillo, Estado de México. México
Year:
Volumen: 5
Number: 1-2
Pages: 77-79
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Química,
Biología
Keyword: Química de alimentos,
Fisiología vegetal,
Agroindustria,
Maíz,
Calidad,
Fertilización,
Tortilla
Keyword: Chemistry,
Biology,
Food chemistry,
Plant physiology,
Agroindustry,
Corn,
Fertilization,
Tortilla
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).