Variación de azúcares solubles y almidón en hojas de durazno (Prunus persica L. Batsch) en plantaciones de alta densidad



Document title: Variación de azúcares solubles y almidón en hojas de durazno (Prunus persica L. Batsch) en plantaciones de alta densidad
Journal: Revista Chapingo. Serie horticultura
Database: PERIÓDICA
System number: 000177333
ISSN: 1027-152X
Authors: 1
2
3
Institutions: 1Universidad Autónoma Chapingo, Departamento de Fitotecnia, Chapingo, Estado de México. México
2Colegio de Postgraduados, Instituto de Recursos Naturales, Montecillo, Estado de México. México
3Colegio de Postgraduados, Programa de Fruticultura, Montecillo, Estado de México. México
Year:
Volumen: 5
Number: 2
Pages: 89-94
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Biología
Keyword: Fitotecnia,
Frutales,
Fisiología vegetal,
Durazno,
Azúcares,
Almidón,
Prunus persica
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Crop husbandry,
Fruit trees,
Plant physiology,
Peach,
Sugars,
Starch,
Prunus persica
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).