Thidiazuron, citrolina y unidades frío en el rompimiento de letargo de yemas de vid (Vitis vinifera L.)



Document title: Thidiazuron, citrolina y unidades frío en el rompimiento de letargo de yemas de vid (Vitis vinifera L.)
Journal: Revista Chapingo. Serie horticultura
Database: PERIÓDICA
System number: 000175796
ISSN: 1027-152X
Authors: 1

Institutions: 1Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, Hermosillo, Sonora. México
2Colegio de Postgraduados, Programa de Fruticultura, Montecillo, Estado de México. México
Year:
Volumen: 6
Number: 1
Pages: 105-110
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias,
Biología
Keyword: Fitotecnia,
Frutales,
Fisiología vegetal,
Vid,
Vitis vinifera,
Brote,
Latencia
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Crop husbandry,
Fruit trees,
Plant physiology,
Grape,
Vitis vinifera,
Dormancy,
Buds
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).