Susceptibility of diferent garlic (Allium sativum L.) types to Sclerotium cepivorum Berk



Document title: Susceptibility of diferent garlic (Allium sativum L.) types to Sclerotium cepivorum Berk
Journal: Revista Chapingo. Serie horticultura
Database: PERIÓDICA
System number: 000229524
ISSN: 1027-152X
Authors: 1

2
3


Institutions: 1Instituto Nacional de Investigaciones Forestales, Agrícolas y Pecuarias, Campo Experimental Bajío, Celaya, Guanajuato. México
2Colegio de Postgraduados, Instituto de Fitosanidad, Montecillo, Estado de México. México
3Colegio de Postgraduados, Instituto de Recursos Genéticos y Productividad, Montecillo, Estado de México. México
Year:
Volumen: 7
Number: 2
Pages: 171-176
Country: México
Language: Inglés
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Agrociencias
Keyword: Fitopatología,
Hortalizas,
Allium sativum,
Ajo,
Pudrición blanca,
Genotipos,
Sclerotium cepivorum
Keyword: Agricultural sciences,
Phytopathology,
Vegetables,
Allium sativum,
Garlic,
Sclerotium cepivorum,
White rot,
Genotypes
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).