Promotores de floración y concentración de almidón y aminoácidos en yemas de mango



Document title: Promotores de floración y concentración de almidón y aminoácidos en yemas de mango
Journal: Revista Chapingo. Serie horticultura
Database: PERIÓDICA
System number: 000229532
ISSN: 1027-152X
Authors: 1
2


3
Institutions: 1Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo A.C, Unidad Culiacán, Culiacán, Sinaloa. México
2Colegio de Postgraduados, Instituto de Recursos Genéticos y Productividad, Montecillo, Estado de México. México
3Colegio de Postgraduados, Instituto de Socioeconomía, Estadística e Informática, Montecillo, Estado de México. México
Year:
Volumen: 7
Number: 2
Pages: 209-223
Country: México
Language: Español, inglés
Document type: Artículo
Approach: Experimental
Disciplines: Biología,
Agrociencias,
Química
Keyword: Fisiología vegetal,
Frutales,
Bioquímica,
Mango,
Floración,
Mangifera indica
Keyword: Biology,
Agricultural sciences,
Chemistry,
Plant physiology,
Fruit trees,
Biochemistry,
Mango,
Mangifera indica,
Flowering
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).