Proceso de maduración de frutos de chicozapote [Manilkara sapota (L.) P. Royen] tipo fino



Document title: Proceso de maduración de frutos de chicozapote [Manilkara sapota (L.) P. Royen] tipo fino
Journal: Revista Chapingo. Serie horticultura
Database: PERIÓDICA
System number: 000254824
ISSN: 1027-152X
Authors: 1
2

3
Institutions: 1Colegio de Postgraduados, Especialidad de Fisiología Vegetal, Montecillo, Estado de México. México
2Colegio de Postgraduados, Especialidad de Fruticultura, Montecillo, Estado de México. México
3Universidad Autónoma Chapingo, Departamento de Fitotecnia, Chapingo, Estado de México. México
Year:
Season: Jul-Dic
Volumen: 11
Number: 2
Pages: 387-391
Country: México
Language: Español
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Agrociencias,
Biología
Keyword: Fitotecnia,
Frutales,
Fisiología vegetal,
Postcosecha,
Ablandamiento,
Pectinesterasa,
Respiración,
Etileno
Keyword: Agricultural sciences,
Biology,
Crop husbandry,
Fruit trees,
Plant physiology,
Postharvest,
Softening,
Pectinesterase,
Respiration,
Ethylene
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).