Influencia de algunas sales estabilizadoras sobre la viscosidad de la leche evaporada. Iii. Efecto del fosfato disodico



Document title: Influencia de algunas sales estabilizadoras sobre la viscosidad de la leche evaporada. Iii. Efecto del fosfato disodico
Journal: Revista CENIC. Ciencias biológicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000128285
ISSN: 0258-6002
Authors: 1
Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Productos Lacteos, La Habana. Cuba
Year:
Season: Ene-Ago
Volumen: 17
Number: 1-2
Pages: 94-96
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, descriptivo
Disciplines: Química
Keyword: Química de alimentos,
Leche evaporada,
Conservación,
Viscosidad,
Disodico-fosfato
Keyword: Chemistry,
Food chemistry,
Evaporated milk,
Conservation,
Viscosity,
Disodic phosphate
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).