Contenido de vitamina c en el jugo natural de toronja y su relacion con la epoca de produccion, variedad y temperatura de almacenamiento



Document title: Contenido de vitamina c en el jugo natural de toronja y su relacion con la epoca de produccion, variedad y temperatura de almacenamiento
Journal: Revista CENIC. Ciencias biológicas
Database: PERIÓDICA
System number: 000128280
ISSN: 0258-6002
Authors: 1
Institutions: 1Centro Nacional de Investigaciones Científicas, Dep Frutas Vegetales, La Habana. Cuba
Year:
Season: Ene-Ago
Volumen: 17
Number: 1-2
Pages: 77-81
Country: Cuba
Document type: Artículo
Approach: Experimental, aplicado
Disciplines: Agrociencias,
Química
Keyword: Fitotecnia,
Frutales,
Bioquímica,
Química de alimentos,
Vitamina C,
Toronja,
Jugos,
Temperatura,
Almacenamiento
Keyword: Agricultural sciences,
Chemistry,
Crop husbandry,
Fruit trees,
Biochemistry,
Food chemistry,
Vitamin C,
Grapefruit,
Juices,
Temperature,
Storage
Document request
Note: The document is shipping cost.









Original documents can be consulted at the Departamento de Información y Servicios Documentales, located in the Annex to the General Directorate of Libraries (DGB), circuito de la Investigación Científica across from the Auditorium Nabor Carrillo, located between the Institutes of Physics and Astronomy. Ciudad Universitaria UNAM. Show map
For more information: Departamento de Información y Servicios Documentales, Tels. (5255) 5622-3960, 5622-3964. E-mail: sinfo@dgb.unam.mx . Monday to Friday from (8 to 16 hrs).